Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Κοντουδάκης, Νικόλαος
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Εκδότες (Imprints)
Rosili (2)
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (2)
Συντελεστές
Jeffery, David W. (2)
Sacks, Gavin L. (2)
Waterhouse, Andrew L. (2)
Κοντουδάκης, Νικόλαος (2)
Κοτσερίδης, Γεώργιος (2)
Έτος έκδοσης
2020
2021
έως
2021
2020
Τιμή
έως
Σελίδες
έως
Κατηγορία
Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες (2)
Χόμπι και ελεύθερος χρόνος (2)
Θέματα
TDCT : Τεχνολογία τροφίμων και ποτών (2)
WBXD1 : Κρασιά (2)
Είδος
Βιβλίο (2)
Δέσιμο / Μορφή
Χαρτόδετο (2)
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (2)
Γλώσσα πρωτοτύπου
Αγγλικά (2)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 2
από
2
αποτελέσματα
1
από 1
Χημεία και βιοχημεία. Ωρίμανση και βελτίωση των οίνων
Συλλογικό έργο
||
Jeffery, David W.
||
Sacks, Gavin L.
||
Waterhouse, Andrew L.
Κοντουδάκης, Νικόλαος (Μετάφραση, Επιμέλεια κειμένου)
||
Κοτσερίδης, Γεώργιος (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-618-5131-69-2 ||
Rosili
||
2021 ||
Χαρτόδετο ||
344 σελ.
Κυκλοφορεί,
€49.99 (περ. ΦΠΑ 6%)
Χημεία και βιοχημεία οίνου. Οινοποίηση
Συλλογικό έργο
||
Jeffery, David W.
||
Sacks, Gavin L.
||
Waterhouse, Andrew L.
Κοντουδάκης, Νικόλαος (Μετάφραση, Επιμέλεια κειμένου)
||
Κοτσερίδης, Γεώργιος (Επιμέλεια κειμένου)
ISBN: 978-618-5131-68-5 ||
Rosili
||
2020 ||
Χαρτόδετο ||
280 σελ.
Κυκλοφορεί,
€49.95 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Osdelnet
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*